Reclamaţie de mediu 

Domnule Director de gardă

      Mă numesc Fluturel Mireasmă şi locuiesc cu domiciliul în satul natal de când m-am născut Fuioru, comuna Cireşu, judeţ Câmpia Turzii. Miam scris declaraţia la d-umneavstră, fiind că sînteţi de gardă şi vă fac şi aduc la cunoştinţă următoarele, că demai bine de 1(un)An de zile, ieu nu mai respir nici aier curat, nici în casă ,nici în curte, nici pe terenul de lângă uliţă cel deţin până la pârâul Seciu, nici zioa nici noaptea(mai ales când visez că mă sufocă gazele de mai jos şi că nam mască anti-ele).

    Pentru că, de oarece un grup de răi făcători miau pus gând rău să mă omoare otrăvândumi pomi fructiferi primăvara când au flori şi vara-toamna când fructele se pot mânca în acest fel şi acesta mia infectat terenul(cultivabil). Este vorba de grup de infractori care ieste condus de Măcănel Vasile şi de mama sa Vasilica care cu Fleică Floarea Geta şi coordonatorul de infractori Costică Ghindă şi Henge Gicuţă şi de Sidonia lu Căpăţână, care asta aprovizionează cu substanţă tocsica pe răi făcători, aceasta este salariată la fabrica combinatului de substanţe chimice unde face naveta şi cară în sacoşă sticluţele otrăvitoare. Nu ştiu cum le scoate din fabrică, dar ia gândiţivă ce simt ieu când inhalez gaze evaporate din aceste substanţe, simt ceva ce seamănă cu gaze lacrimogenicale, irită nasul şi nările, gâtul se usucă şi lărgheste foarte mult, după care tuşesc uscat sacadat cu horcăituri şi înţepături la tenul feţei, urmat de o lipsă tare de aer, inima bate repede făcând dincînd în cînd pauze dincînd în cînd urmată de o stare de răutate fiind obligat să-mi părăsesc casa părintească pentru a scapa de acest calvar sfâşietor şi chinuitor. Vă mai fac cunoscut căci am consumat legume şi fructe ca roşii, prune, mere, struguri, pere, nuci bine spălate şi după cam 5-10-15 min. decînd leam servit inima începe să bată tare şi cu pauze şi belesc ochii, dacă consum legume fructe şi însuşi porumbi fierţi de la piaţă, inima bate fără pauze, normal. Ieu am făcut pânzi şi ieu iam surprins dezeci de ori pe infractori când aruncau cu substanţă chimică otrăvitoare şi tocsică, iam urmărit şi noaptea din pod şi leam pus lanterna în ochi, am pus dovleac scobit cu gură şi nas şi aprins înnuntru, ca la Hauluien, mam îmbrăcat în cearşaf alb, găurit la ochi, dar mai rău au aruncat  cu substanţă chiar pe mine stringîndumi: piei satanistule(am încercat şi cu praştia dar miam spart singur geamurile, ai dracu lăsînd capun jos şi fentîndumă).

       De fiecare dată am făcut întîmpinare ca reclamaţie la postul de poliţie local, dar aceştia în loc să cerceteze multele infracţiuni comise de infractori ca să nu mai comită infracţiuni, şeful local de post sa întovărăşit cu aceştia şi ia întărâtat şi mai rău înpotriva mea, am mai făcut Reclamaţii şi la Tribunal şi Procuratură în doi ani anteriori din urmă în care nu sa luoat nicio măsură de protecţie pentru mine, iar răi factori continuă să arunce cu substanţa dăunătoare pe porţile de intrare în curte şi pe pereţi şi geamurile ce înconjoară casa(cîte un geam pe perete) şi mie frică rău de fântână că nam capac la ea. Am coborît cu Reclamaţiile şi la primărie să se deplaseze la faţa locului faptei pentru a constata căci miau otravit gardul, grădina din faţa casei şi grădina din curte cu plante leguminoase plus meri, un păr şi doi pruni care se află pe restul de teren şi deşi a trecut mai bine de 30 de ani sînt refuzat de Primărie să vină la faţa locului faptei pentru a face o ecspertiza chimico tocsicala de otrăvire la mine acasă fiindumi viaţa pusă în pericol să mor gazat de nişte indivizi fără frică de Dumnezeul cel Sfînt. Eu vă mulţumesc dinnainte şi vastept.

Domului Director al Gărzi naţionale mediu ce nenconjoară.

P.S.1-mia zis un nepot că trebuia so iau şi eu de la capatul rândului foii când scriu, să despart, să pun â în loc de î şimi cer scuze, dar iam zis duten pizdamatii că ieu mă duceam cu vaca şi gâştele când eram că tine căcănarule.

P.S.2-dac nu majutaţi ieu tai toţi pomii şi leguminoasele şi atunci ciuciu oxigen în aer curat şi să nai unde sta la umbră şi astup şi fîntîna să vedem pentru ce mă mai gazează şi irită debedeiii aia, firarai ai dracului cu neamul lor.

0 comments:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.