Programul Prima Pensie

prima pensieStudii care descurajează alarmant unele țări, scot in evidență scăderea dramatică a natalității. La noi, majoritatea localităților sunt populate de persoane în vârstă, tinerii fiind obligați(viza la 18 ani) să plece din țară din lipsă de ocupație, pentru a-și petrece timpul pe plajele din Caraibe, Ibiza sau mai nu știu care, eventual in cluburile din Dubai, de fițe.

În acest sens, legislativul a hotărât acordarea unei sume fixe pentru procurarea de Viagra pentru vârstnicii care mai au potențial fizic si genetic să creasca numericul tinerilor din familie(se poate încerca si cu mame surogat), cu condiția ca aceștia sa aibă obligatoriu recomandare de la medicul de familie(în special pentru boli cronice) și eventual de la câteva vecine apropriate ca vârsta pe care le-au pipăit in lift în ultimul timp si care pot să confirme că ar mai fi posibilități virile la aceștia.

Referindu-ne strict la programul Prima Pensie, pentru femei s-a stabilit că acestea trebuie să se înscrie la el cu un an de zile înainte de a avea primele simptome de menopauză(aici vor interveni probabil câteva probleme legate de stabilirea cu exactitate a datei de apariție a menopauzei). Ca mențiune, impozitul se va aplica numai pe perioada anului antemenopauză.

La bărbați se excepta andropauza, iar data stabilită(anticipată) pentru încadrare in acest program să fie o perioada de cu șase luni înainte ca aceștia să intre in faza de impotență nerecuperatorie, cu condiția ca pe aceștia să fie efectuate teste reale cu participarea personalului feminin sub 69. Și aici facem o mențiune, în sensul că dacă ei devin potenți după teste(maxim trei încercări), să poată beneficia in continuare de acest program, cu condiția minima/derizorie să mai mearga la serviciu trei zile pe săptămână, timp de o luna(se poate și opțional), cu excepția sărbătorilor legale.

Programul are în vedere și câteva aspecte legate de obligațiile ce revin beneficiarilor după finalizarea dosarelor de pensionare, asumate prin declarație pe propria răspundere și semnătură proprie. Vom spicui câteva pentru bărbați:

  • să ducă gunoiul in fiecare dimineață, cu condiția ca pubelele să nu fie pline ochi si să dea pe dinafară; în caz contrar trebuind să se întoarcă cu el și să-l depoziteze pe hol sau pe balcon, în saci impermeabili bine legați la gură
  • să joace șah o oră pe zi în zilele lucrătoare și table în cele nelucrătoare(piesele pentru cele două jocuri vor fi asigurate prin O.U. din B.V.C.-ul firmei la care au lucrat anterior), vara, iar iarna săptămânal, pe rând, la fiecare acasă, în camere încălzite(să nu înghețe mâna pe piese), fără să guste din sticluța cu țuică purtată in buzunar sau să mănânce semințe până la sfarșitul jocurilor.

Și continuând cu femeile, printre obligațiile lor se regăsesc:

  • să mature semințele(cojile) aruncate de jucători
  • să colecteze selectiv deșeurile rezultate/aruncate de aceștia(pachete țigări, mucuri, puluri pierdute, proteze dentare, lentile sparte etc.)
  • iarna să croșeteze șosete pentru câștigătorii de la table și șah(în acest sens se vor intocmi clasamente cu aceștia și se vor omologa)
  • să poarte șorț la bucatarie și să-și strânga părul cand mestecă în oale
  • să aiba grijă de nepoți indiferent dacă sunt ai lor sau ai altor persoane incluse în program și să nu fumeze in prezența lor

Se stipulează și o obligatie comună(bărbați și femei), ca aceștia să circule cu mijloace de transport(exclus trotinete, bicilete, role, parapante), bărbații în zilele cu soț, femeile in cele fără soț(să fie clar, e vorba de zile), pentru a dezaglomera transportul si diminua sensibil mirosul de transpirație la îngrămădeală.

Precizări suplimentare: pot apărea si disfuncționalități în realizarea programului și recomandăm în acest caz, monitorizarea lui de către cadre de specialitate din toate domeniile, pentru că pot apărea cazuri când unii o iau razna(apropo de sticluță) și să-și dea cu cutia de table în cap sau să inghită pulurile și zarurile(piesele de șah e mai puțin probabil ținând cont de forma neregulată a acestora si de mărimea relativ mare, raportată la gabaritul căilor de acces(gură, gât, esofag) în stomac.

P.S. Se va face și o analiză strictă a celor care solicită pe lângă acest program și includerea in programul Prima Casă, deoarece intră in conflict de interese si riscă sancțiuni sau neincluderea în nici un program. Și apoi e păcat să renunți la o pensie sigură(dacă vine și la timp e bine) decât sa te pricopsești cu o casă care se poate prăbuși la primul cutremur sau care poate prinde igrasie la indundații.

Să mâncați pensia sănătoși!

0 comments:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.