Un alt fel de zodiac. Capitolul 1 – Berbec

SĂNĂTATE: Astăzi ar trebui sa ieșiți la păscut, puteți face o indigsexy-zodiac-signs8__880estie. Pot apărea probleme digestive în zilele de week-end, când o constipație rebelă vă va chinui și pot apărea sângerari(căcărezele vor fi foarte mari, mai mari decât cele mai mari măsline din comerț). Folosiți laxative și eventual creme si renunțați la a mai suge lapte de la țâțele consoartei.

Nu vă mai dați cap in cap cu alții, controlați-vă stresul și tensiunea.

IUBIRE: La slujba de duminică, printre oițele adunate aici, se află și cea cu care veți trăi marea poveste de dragoste. E ușor de recunoscut, ca semne particulare având ugerul mic, lâna tunsă scurt, între cornițe aranjată cu bigudiuri si fundiță, iar coada este epilată.

E posibil să ieșiți la terasa pășune din aproprierea țarcului, păzită cu bodyguarzi de lupii cărora le curg balele de poftă.

CARIERĂ: Apelați la experiența baciului, care vă poate include într-un program de pregătire la munte pe perioada transhumanței, care constă în însușirea metodelor moderne de tundere rapidă, de mulgere simultană a țâțelor(inclusiv cu soluții igienice de ultimă oră pentru spălarea în prealabil a ugerului si țâțelor), precum și de pus coarne rivalilor din turmă.

Trebuie să aveți la d-voastră agendă și pix pentru notițe(se vor efectua și aplicații).

Oferta de cazare se află pe stau.tarcentral@munte.ro

BANI: E posibil să aveți ocazia ca la sfarșitul lunii să vindeți lâna provenită din tunsoarea de pe propria piele și care se află în stoc de ani buni, unor patroni din industria textilă. Mai dărăciți-o, scărmănați-o și pudrați-o cu naftalină pentru molii, iar pentru imagine puteți consulta cererea de pe piață legataă de culorile din modă(sunt utile și revistele din domeniu) și eventual, vopsiți-o în cele mai agreate culori.

0 comments:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.