Cam… ham talent

După ce am reușit să schimb bateria la telecomandă, am pus-o la treabă și nu degeaba. Nu mai văzusem până acum nimic din ham talent și m-am postat aici, la momentul când juriul aprecia că hamul, pardon, calul, a reușit sa facă spirala. Cum n-am… ham talent, gândul m-a dus repede către celebra spirală Misa a lui Bivolaru, dar mi-am revenit, că pe la adunările ălora n-am vazut cai care să se integreze în absolut.Cochon et poids

Băi, mi-am zis, nu cumva într-un final va rosti calul un ham în toiul emisiunii, sau rămân câinii stăpâni pe domeniu?

Nu, n-a zis ham, nici pas măcar, că doar, am dedus eu logic, hamul era pe el, tras de călăreață(n-am văzut daca avea șeaua sub ea, din cauza vestimentației, dar părea că se simte bine).

 Și am avut așa, o revelație, că ce-ar fi domle să hamaim un pic, să diversificăm programul. Adică de ce nu si guiț talent, mee talent, bee talent, ga ga talent, cucurigu și cotcodac talent, mac mac talent, etc. și nu în ultimul rând miauuu talent(apropo, am și eu o pisică), când găinile ar putea dansa pe ouă, porcii ar ridica trocul ca pe halteră, cocoșii ar intra în ceas în locul cucului, iar pisicile ar alerga șoarecii prin labirinturi cu pereții din cașcaval șvaițer și…mă opresc aici deocamdată.

Ă, ce ziceți bre?

Ham, ham!

0 comments:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.