Un alt fel de zodiac. Capitolul 2 – Taur

SĂNĂTATE:  Niște muște mari sau tăuni vă vor suge sângele în această noapte. Până la dispariția lor(adică până la iarnă), lăsați-vă părul să crească mare pentru ca agresorii să nu asexy-zodiac-signs3__880jungă(sau să ajungă greu) la piele. Pe burtă e bine să aplicați un brâu îmbibat cu soluție contra muștelor(atenție la iritații). Preventiv, de coadă legați-vă un plici cu care să-i plezniți periodic pe agresorii d-voastră.

IUBIRE: Vi s-a dus faima de taur comunal, însă aveti grijă la excese, expedițiile amoroase din altă comună putând ieși cu scântei. E posibil să acuzați o acută criză de energie care ar da câștig de cauză rivalilor. Folosiți suplimentele naturale pe baza de mușchi de piatră crudă(a se evita mușchii crescuți pe copaci, aceștia fiind utili pentru orientarea către NORD) și eventual de limba vacii. Atenție la masa de seară, să nu va strecoare cineva bromură în ea.

CARIERĂ: Veți avea discuții cu șeful ciurdei legat de includerea în lotul lărgit de pregătire pentru participarea la alergările de pe străzile din Pamplona după ibericii doritori de împunsături în fund(era bine dacă alergările aveau loc in Grecia, aveați ocazia să impungeți câțiva din ei, că tot nu ne calificăm noi cu naționala de fotbal mai mereu din cauza lor).

Tot în Spania vă veți delecta si cu deja celebrele bătăi cu roșii. Vă avertizăm că selecția va fi foarte riguroasă, una dintre probe fiind tragerea unei căruțe încărcată cu 10 haltere în greutate 175.33 kg fiecare.

BANI: În curând va sosi în țară un toreador pensionat cu mulți ani în urmă, care a înființat un joc(nu e piramidal), pe bază de bilete gen loterie, cu extragere anuală, la care te poți inscrie dacă ești legat la Internat. Condiție obligatorie: vârsta peste 18 ani împliniți și participarea anterioară la toate campaniile de votare.

Câștigul maxim va fi o excursie în Spania și participarea la o coridă chiar ca protagonist în arenă, iar în cazul că, Doamne ferește, veți fi răpus in arenă, fuduliile d-voastră nu vor fo consumate la restaurantul arenei, ci conservate in spirt cu puțin oțet de mere si miere de albine(de la Apicola) si returnate în țară pentru a fi expuse la muzeul Antipa.

0 comments:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.