Suta de români – Capitolul 1

După cum se știe, în România, sondajele de opinie sunt la mare căutare, fie ele comandate sau nu. Dar parcă mai frumoase sunt cele în direct, știți,că doar v-ați uitat la ce încearca unii să ghicească ce cred vreo sută de români. Cu cât ii bunghești pe mai mulți despre cum cred ei că stă treaba, cu atât crește și golaverajul tău.

tarani-drum-01vt-mg-2028-vt

Și ce mi-am zis, ia să întreb și eu câte o sută de români despre probleme existențiale, serioase, nu cu ce se îmbracă atunci după ce ies de la nudiști sau cum se acrește vara ciorba fără oțet. Și iată câteva sută la sută reale, așa cum a fost și suta de români sondată.

Am întrebat 100 de români:

 

1. De ce mănâncă românii salam și măsline cu E-uri?

Răspuns(99 din 100): Deoarece așa simt și ei că au intrat în E-uropa.

2. De ce o au românii mică?

Răspuns(raport nedefinit): Aici s-a creat o confuzie, deoarece bărbații s-au gândit la pensie, iar   femeile la cu totul altceva și nu se mai puteau opri din râs.

3. Ce categorie de români se cacă în fundul grădinii și nu la W.C.?

Răspuns,,a”(25 din 100): Țăranii, că aștia nu au WC-uri.

Răspuns,,b”(75 din 100): Țăranii care au hemoroizi și rudele de la oraș când îi vizitează(și au aceeași problemă), pentru că se șterg la cur cu plante benefice în aceste cazuri și care îi scapă de hemoroizi după trei ștergeri consecutive(experimentat pe subiecți voluntari cu fonduri de la clubul ,,Forța vindecătoare a naturii”).

4. De ce nu se spală pensionarii pe dinți după sărbători?

Răspuns(100 din 100): Deoarece carnea se păstrează cel mai bine între dinți și așa se simt sătui până la urmatoarea sărbătoare, când se refac proviziile.

5. De ce le e teamă la români de avion?

Răspuns(55 din 100): Pentru că au auzit ca avioanele sunt supraîncarcate, deoarece iau și trenul cu ele și-l coboară la aterizare.

6. De ce mulți copii din România nu sunt atrași de INTERNET?

Răspuns(53 DIN 100): Deoarece o mare parte din aceștia au stat la INTERNAT.

7. De ce nu există piste pentru biciclete pe șoselele din România?

Răspuns(95 din 100): Deoarece șoselele s-ar comprima mult pe lățime, ar ramane o singură bandă și ar fi necesară montarea de indicatoare cu ,,SENS UNIC”.

8. De ce beau românii spirtul filtrat prin felia de paine?

Răspuns(97 din 100): Ca să nu zică lumea că beau pe burta goală.

9. De ce-și schimba românii chiloții doar o dată pe săptămână?

Răspuns(100 din 100): Deoarece iși amintesc de asta atunci când fac baie și nu mai pot să-i tragă din cur că s-au lipit.

0 comments:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.