Rac

SĂNĂTATE:  Se vor resimți efectele scufundărilor dese pe care le-ați făcut în sexy-zodiac-signs13__880apele reci ale Mării Nordului, așa cum vă place. Puteți acuza dureri în zona fălcilor cu clești și aceștia să clănțăne periodic(mestecați guma care se lipește și-i ține încleștați). Feriți-vă de băile fierbinți, mai ales cele făcute de gospodine la bucătărie, s-ar putea să vă înroșiți tare și să ajungeți să plonjați în vreo farfurie.

IUBIRE: La sfârșit de săptămână vă reveniți și puteți sta clește-n clește cu consoarta. O amintire de demult vă trezește nostalgii, însă nu lăsați să se vadă asta. E vorba de o cunoștință întalnită într-o croazieră pe un râu de munte, care v-a părăsit cedând insistențelor unuia din Caraibe, care avea clești de aur(proteză), puși la Instanbul.

CARIERĂ: Încăpățânarea d-voastră de a merge numai cu spatele(atitudine retrogradă), vă pune piedici la promovare, așa că ieșiți din monotonia mersului înapoi și faceți un pas înainte, chiar dacă e mic, poate fi mare pentru comunitatea din care faceți parte, putând deveni chiar lider de grup.

BANI: Vor apărea oferte de a lucra într-o zonă stâncoasă, probabil din Grecia, unde se caută urme(fosile) ale existenței unei rase superioare din care v-ați tras și care a depus cleștii demult. Cu ce găsiți vă puteți deschide un muzeu în țară care să fie vizitat(contracost bineînțeles) de cei interesați.

0 comments:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.