PAC ! POC!

Cică se speriară tare rău niște olteni! Cum vine asta muică? Uite-așa. Home-Alone

Și iar cică, cum mergeau ei liniștiți cu mașina și cu sonorul CAS-ului dat la maxim, după o curbă, încremeniră de spaimă. În fața lor, la câteva sute de metri, cineva îi amenință cu pistolul, unul așa mai mare, care parcă își caută ținta mereu.

Mai văzusera ei pistoale. În copilărie avuseseră d’alea de trăgeau cu bile de ping-pong, apoi crescând mari, unele cu capse și atât, că armata nu făcuseră.Tatăl lor avea și acum unul de vopsit. Dar așa ca ăsta nu mai văzuseră!

Frânară brusc și aproape că intrară în șanț. Închiseră ușile, le blocară și dădură telefoane pe la toate rudele spunând că sunt niște teroriști pe șosea care au armament în dotare. Rudele anunțară autoritățile și imediat în zonă și-au făcut apariția trupele de intervenție, câteva senilate și chiar un elicopter cu parașutiști la bord.

S-au apropiat încet de mașină, anunțându-i mai întai prin portavoce, apoi înaintară încet și le bătura în geam. Degeaba le explicară celor din mașină că e vorba de noul pistol radar pentru vitezomani, că ei nu voiau sa iasă nici măcar de sub banchetele mașinii. Stabiliră că singura soluție e să-i scoată cu mașină cu tot din zonă și chemară pe cei care blochează roțile la mașinile parcate neregulamentar și le iau pe sus. Îi îmbarcară pe platformă și-i duseră la sediul firmei.

La rugămințile rudelor care sosiseră în fugă la fața locului, după ce mai întâi îi căutaseră pe șosea, s-au lăsat convinși să iasă și după ce și-au mai revenit, și-au amintit că văzusera pistolul radar la știri.

Și cum se zice, n-a făcut daraua, cât ocaua, că uitându-se ei la bord, văzură că acul vitezometrului se blocase pe la vreo șaizeci la oră(antiradarul lor nu bâzâise nici el deloc) și măcar dacă ar fi observat că în zona aceea restricția era de șaptezeci.

Hmm! La picior accelerație, pardon, la picior, arm’!.

0 comments:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.