Tatăl nostru Puiu

Tatăl nostru Puiu care ești la națională, facă-se voia ta, atât în teren cât și pe banca de rezerve.madonna_and_egg_by_ursulav

Resființește iconițele tale care ți-au mai rămas din America și dă-ne nouă golurile noastre cele de toate zilele la toate meciurile câte vor fi ele pe care le vom juca, dar nu în proprie poartă, așa să ne ajute Domnul… fundaș sau înaintaș, cu portaru-n frunte.

Ne iartă noua lufturile și lumânările înălțate către cer pentru care crampoanele n-au nici-o vină și iartă-i și pe cei care ne închid porțile-n nas.

Ajută-ne pe noi, tată Puiule, ca sa se schimbe regulamentul și să se faca porți mai mari unde atacam noi și să avem ca bonus încă un portar, care în timpul meciului poate să fie și în careul advers, dar numai la executarea cornerelor.

Și nu ne duce pe noi in ispită să ne luam anticipat cazare pe termen lung la Paris, dacă după grupe trebuie să ne facem bagajele, ca drept consolare că găsim mai ușor bilete la întoarcere, că tare am mai vrea și noi să ascultăm  imnul nostru în finală.

Căci a ta este naționala, autocarele, echipamentul și puterea… de decizie, lăudat fie Domnul… care pe tine te-a hărăzit, Doamne ajută.

Așa să ne ajute tata Puiu!

În numele federației, arbitrilor și reclamangiilor la berea sponsorilor.

Acum și-n pururea și-n campionatele campionatelor ce or sa vină!

PS. Am auzit că după ce se va popula Luna, se vor organiza și acolo campionate interstatale, unde cei mai avantajați sunt cei care știu sa sară la cap, deci va veni și vremea noastra și atunci chiar că am curaj să fac pariu indiferent de cotă, că jucăm cel putin finala.

Si ca să fim cât mai optimiști, am compus un mini-cântecel de stimulare, care să fie cântat măcar la pauză, care sună cam asa:

Cine vine-n Franța frate
Cu tata Puiu se bate,
Are trupa antrenată,
Să înscrie-n orice poartă
A lor, a lor, a lor, a lor, a lor.

Refren:

Noi de-aicea nu plecăm,
Nu plecăm acasă
Până nu marcăm un gol
Măcar pentru protocol
Nu contează ce calibru
Are adversarul nostru
Ne vom lupta ca un tigru
Vom fi pentru ei un monstru

Și ca orice națională care se respectă, propun să avem și o mascotă, pe Dracula în chiloți, jambiere, ghete și tricou, care să aibă colții de vampir înfipți într-o minge, ca să se știe  că va fi greu să ne-o ia cineva și că trebuie să păstreze distanța, fără să mai dea arbitrul cu spray pe iarbă.

Hai România!

0 comments:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.