Noul cod rutier – Art.1

Nu, să nu credeți că a aparut. El se află în fază de proiect și urmează să se aprobe după ce se va face un sondaj de opinie printre șoferi, pietoni, bicicliști, căruțași, utilizatorii de trotinete și de cei în cărucioare cu/fără însoțitor. Proiectul pilot(mamă) din care se va naște cel final, are ca noutăți(principale) câteva articole ca:k20511214

Art1. Examenul pentru obținerea permisului de conducere

a) pot participa și cei care nu știu să citească, dar care s-au dat cu mașinuțele în concediu la mare sau în alte locuri special amenajate, cu excepția faptului că nu mai au voie sa se tamponeze non-stop

  • Pentru ei se vor înregistra CD-uri cu regulile de circulație și se vor face diafilme color.
  • Examenul medical va consta în prezentarea la intrarea în sala de examen a cardului de sănătate

b) pot participa și cei cu probleme auditive, în acest sens constructorul intentionând să scoată pe piață mașini cu vuvuzele, cu posibilități de reglare a intensității sunetului, pentru a nu speria copiii din mașină și câinii fără stăpân. botniță sau lesă.

c) nu pot participa cei care nu știu să meargă pe bicicletă, pentru că în caz de pană, să poată sa dea o fugă să-și ia piese de schimb astfel încât să nu se blocheze traficul(se va susține în prealabil un mini-examen pentru bicicletă, în poligon, cu excepția probelor la rampă și mersul înapoi).

  • Aici vor trebui suportate cheltuieli suplimentare pentru procurarea de bicilete rabatabile care vor fi ținute permanent în portbagaj, alături de triunghi, trusa medicală și stringător(atenție la data expirării verificării)

0 comments:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.