Suta de români – Capitolul 2

Am profitat de vacanță și cum la mare dă lumea buluc ca pe stadion(să nu mai zică cineva că n-are lumea bani) am continuat sondajele, printre turiști de data asta.

199946_articolPuteam să întreb mai multe sute de romani, dar am cam rămas în întarziere, pierzând mai mult timp cu cei așezați pe șezlong, că mă lăsau să stau și pe mine pe un colț, neavând niciodată bani să-mi închiriez și eu unul, măcar pentru o oră, mai ales când eram obosit mai rău decât aia de vindeau porumbelul, nămolul sau aspra de baie. La anul o să încerc și la munte, că poate strang și ceva afine, nu, nu pentru ceai, că sunt sanatos, ci pentru că are frate-miu o țuică de prună bună rău de tot și salivez de acum gândindu-mă ce afinată o să iasă.

Dar ne-am luat cu vorba și vreau să trec repede în revistă ce-a mai zis suta noastră de români așezați cu burta și balcoanele la soare și să-i zicem:

1. De ce nu se înghesuie românii să meargă și ei măcar o dată pe lună?

Răspuns,,a”(35 din 100): Pentru că le-a spus Prunariu că dacă nu au plumb în tălpile bocancilor pot sări tot timpul ca Hopa-Mitica.

Răspuns,,b”(40 din 100): Pentru că s-ar putea să nimerească luna în faza de pătrar și că le e teamă să nu pășească în cealaltă zona a pătrarului și să cadă și că nu sunt siguri dacă parașuta din dotare rezistă să treacă prin toate straturile atmosferice până când ajung pe pământ, dacă au noroc și nu nimeresc in ocean.

Raspuns,,c”(25 din 100): Pentru că n-au înteles despre ce lună e vorba, părerile fiind împărțite, făcându-se referire la faptul că anul are 12 luni.

2. De ce s-a blocat suflanta la extragerile LOTO de duminică, 31.08.2016?

Răspuns,,a”(45 din 100): Pentru că au ros șoarecii cablurile electrice și furtunele de aer.

Răspuns,,b”(55 din 100): Pentru că s-a îmbătat motocompresoristul și n-a mai avut cine să bage aer în suflanta.

3. De ce nu se angajează la mare și salvamari nudiști?

Răspuns,,a”(10 din 100): Pentru că pielea e mai sensibilă în zona feselor și în partea opusă acestora putându-se produce arsuri care ar necesita cheltuieli cu cremele de protectie și de personal care să țină locul pe durata concediilor medicale.

Răspuns,,b”(90 din 100): Pentru că o gramada de femei ar trece de bună voie de geamandură si ar solicita să fie salvate de aceștia, dar fără să fie folosite barcile, ci numai ,,bara” de tracțiune din dotarea salvamarilor.

4. De ce cred românii că în viitorul apropiat vor avea pensiile mai mari?

Raspuns,,a”(55 din 100): Pentru că se vor micșora cele ale aleșilor care n-au mai mult de un mandat.

Raspuns,,b”(45 din 100): Pentru că la grupele pentru care se acordă spor de vechime se vor adauga  grupa mică de la gradinița și grupa sanguină.

5. De ce mai ară încă românii cu boii?

Răspuns,,a”(65 din 100): Pentru că boii pot să intre și să are și în locurile unde nu pot să intre tractoarele.

Răspuns,,b”(35 din 100): Pentru că cei care mai ară încă cu boii sunt mai boi decât boii care ară.

6. De ce vor românii ca să se desfașoare campionatele de fotbal europene și mondiale pe Lună?

Răspuns,,a”(50 din 100): Pentru că pot sări gardurile să bată arbitrii, chiar dacă sunt înalte.

Răspuns,,b”(35 din 100): Pentru că aici se poate sari sus de tot la cap și la capitolul ăsta cu săritul la cap suntem tătici.

Răspuns,,c”(15 din 100): Pentru că datorită detentei mari pe care o ai aici, portarii ar sări și la mingile centrate la 16 metri sau n-ar mai ieși nici o minge afară dintre cele șutate în tribună.

7. De ce credeți că a cioparțit dr. Ciomu penisul pacientului operat?

Răspuns,,a”(25 din 100): Pentru că a confundat ochelarii obișnuiti cu cei care aveau lupă și a crezut că îl are prea mare pentru șlițurile normale ale pantalonilor.

Răspuns,,b”(75 din 100): Pentru că la discuțiile avute înainte de operație cu soția pacientului, aceasta i-a spus că vrea ca soțul ei sa aibă scula în genul,,3 in 1”, cum a auzit ea în niște reclame și a înțeles că trebuie sa î-l facă ,,pe dintrei”.

0 comments:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.