Leu

zodiac leuSANATATE : Coama cam mare va face sa creasca temperatura corpului si sa va intre si parul in ochi.Tundeti-o sau legati-o cu o bentita peste frunte.Apar posibile probleme si cu gleznele la vanatoarea de antilope programata pentru sfarsitul saptamanii.Va sfatuim sa renuntati.

IUBIRE : Nu va afisati,dar inca va chinuie dorul dupa dragostea dintai,dar mai ales tradarea celei care a fugit cu un tigru numai pentru ca avea blana in dungi(si mai erati si prieten cu el). Nu disperati,astrele va sunt favorabile,ea se va intoarce spasita si de acum aveti grija ce prieteni va faceti.

CARIERA : In curand va incepe constructia unui mare bungalow si se cauta bodyguarzi pentru acesta. Ve-ti avea nevoie de referinte,experienta fiind necesara.Un important criteriu de selectie va fi cunoasterea limbii bengaleze.

BANI : Un vanator batran va va face o oferta generoasa de colaborare,ca insotitor la safari-urile organizate.Un avantaj il constituie permisul de conducere pentru care puteti primi bonusuri in functie de km parcursi. Pentru leul nostru greu,afacerile merg,cum altfel,tot greu,el tot chinuindu-se sa inghita niste fratiori verzisori de-ai lui de peste ocean,insa fara succes.

0 comments:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.