Sagetator

SANATATE : Lasati-o mai usor cu vanatoarea,veti avea probleme cu ligamentele bratului zodiac sagetatorintinzator.Tolba v-a deformat usor coloana vertebrala si sunteti ameninta de scolioza. Beti mult lapte si luati suplimente cu calciu efervescent.Incercati sa folositi si cealalta mana pentru intins arcul(lucrati cu ele alternativ).

IUBIRE : Sagetile aruncate in ultima perioada nu prea si-au atins tinta si n-au avut efectul scontat.Dar surpriza va veni de la una ratacita care s-a infipt in inima unei fiinte fragile si gingase careia i-a frant sufletelul,aflata intr-o cabana din padure si care este o stranepoata de-a bunicii lui Alba ca zapada sau a scufitei rosii(e mai putin probabil,deoarece aceasta din urma s-a incurcat cu nenea vanatorul,dupa ce i-a dat lupul papucii).

CARIERA : Se cauta tragatori cu experienta(a nu se confunda cu trasul la masea)care sa antreneze pe cei mai mici si de la tineret-sperante.Promovarea se va face in functie de rezultatele obtinute la concursurile de tir unde tintele de tir se vad greu chiar si cu binoclul.Cei fara ochelari au prioritate,insa pot participa si cei cu lentile de contact.E posibil sa prindeti un contract in patria lui Robin HOOD,asa ca pregatiti-va pasaportul.

BANI : S-a pus un premiu mare pentru cel ce va despica cu sageata trasa cu arcul,un mar asezat pe capul unei persoane(suplimentar se va organiza si o tombola cu premii in arbalete).Riscul e enorm,pentru ca daca veti nimeri capul in locul marului,veti fi obligat sa treceti in locul celui cu marul pe cap si sa fiti tinta unuia care asteapta de mult prilejul acesta.

0 comments:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.