Jurnalul lui Nenelu – Zi 1

Zi  1

Azi mam sculat cu ochii bosumflati. Am o perna prin care scapa fulgi si mam iritat. Rezist. O sai pun jurnal ziua 1bureti sa fie moale. Nu ies din prima,mam scremut o juma de ora, nimic, dar am scapat de concentratia de gaze din rectocolon. Festival sonor nu altceva, au batut toti vecinii in perete, credeau ca fac sex de la scremut, sa le fie rusine ca stie cas nensurat. Dau cu parfum sa dezmierd atmosfera ca nam sprey. Am un hormon dereglat de mie foame mereu. Iote, sa maritat Simona, a, Gherghe, credeam ca Halep ca zicea ca vrea sa ia unul cu racheta de merge pe luna ca de asta a inceput sa i se cam ia.

As bea o tuica are unun piata, da cu toiu, a zis ca ma vede om serios  si ca miaduce maine una curata,c-asta e din pufoaiecele stranse de 3 ani de stat pe santier si a mai bagat si niste chiloti si izmene.Zice la emisiunea ce mai faci doctore ca daca pui suc de morcovi in cafea robusta pisata si fiarta la foc mic ca face bine la celulita,nam incercat ca nu e morcovi naturali si poti sa faci pistrui,mia zis una care avea de la asta si senmultesc bacteriile din mate da care se zice ca scapi cu tarie daca bei,tarie de 18 mili grame alcol pur in aerul inspirat.

Mam gandit sa absorbez niste fonduri euro-pene sami pun capac nou la VC, sa nu mai vad limbrici pana trag apa daca curge. Da cica e mare problema cu vaccinurile ca te obliga un doctor Cantacuzino parcai zice,sa le faci. Eu parerea mea zic ca e mai bun canabisul legitimizat ca sa ajunga la toata lumea si cica ia durerea cacu mana.Intru pe Euronus si zice unul ca scad depozitele. Mam speriat credeam ca la CEC,da nu ,era o metoda ca sa scada cele de grasime,cine are,ca eu am 9 calorii de grasime per gram sub piele,fara zahar,grasimi,crema fara zahar ars si ulei stors rece.

Am senzatii ca ies iara, imi joaca feste rectocolonul,am citit la sanatate pe net ca clisma cu conuri si muguri de brad sucuri il stimuleaza si chiar mareste in timp orgasmurile cand ai ocazia sa le ai.

0 comments:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.