Jurnalul lui Nenelu-Zi 3

Zi 3

Ieri am zis ca am probleme cu limba simi cer scuze ca nam inteles la aparat da nu e asa,e vorba dejurnal ziua 3 limfa si nu va mai zic cam pus vecina s-ami maseze limba  sa ma desfac dea ras si ea si zicea ca poate asa mai compensez si eu cu ea masata.Sa nu credeti ca sunt ipocondru,da mi se pare ca sufar de toate si acum ma gandesc ca zis unu ca sfecla rosie nefurajera creste volumul natural al cantitatii de celule rosi de hemoglobina si vreau san cerc.

Ies putin afara ca e galagie ca cazut unul cu parapanta si sa facut praf parapanta de zidurile blocului deau crezut toti ca se repeta atentatul de la turnurile acelea surori gemene din America din USA.

Daca tot am iesit din casa trec strada sa mananc la Nea Gica o ciorba de burta ca cica accelereaza metabolismul alcoolului baut pana dimineata si arde caloriile rele de surplus.

La adapostul de catei lipit de gardul lu nea Gica a mai adus niste javre comunitare,jigarite de zici ca lipit cineva parul pe ei si ca nu e blanele lor si un hingher cu dintii pusi toti de metal galben le baga bete prin gard  cica s-ai mai invioreze un pic .

Pana sa mantorc in casa trec si pe langa masina mea demna de cel mai performant program rabla,luata la mana treia terthend cu an de fabricatie cand nici nu ma nascusem.

Da m-ia prins bine ca odata ma oprit un agent ca merg prea incet s-ia vrut sa ma amendeze,da cand sa scrie procesu oral m-ia cazut aripa laterala si am tras de speritura de volan in sus si am ramas cu el in mana si radea de sia luat cascheta din cap cand iam spus ca eu credeam ca e volan regabil in adancime.

I sa facut mila de mine,nu mia mai dat nici amenda si a oprit si pe unu sa ma ia la stanga pana acasa.

Uite domne m-iam zis,ca mai e oameni sin zilele noastre.

Ehei,sai fie de bine si noua si voua ca asemenea.

0 comments:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.