Jurnalul lui Nenelu-Zi 4

Zi 4

Azi vreau sa conspectez piata un pic sa vad noutatile si preturile de dopping care sparg piata.jurnal ziua 4

O iau pe jos si era sa o trag nasol ca abia ma-m ferit de un tablou care era sa cada,cu afise cu o banca care zicea ca da bani cu zero la suta,oricum na-m inteles si care era sa-mi cada in cap sau in spate,da ma sters putin.

Daca cadea si ma ranea sa fi vazut ea banca cand imi platea costurile tratamentului.

Cred ca sa marit piata ca pana sajung la piata centrala erau lazi pline cu rosi romanesti pe trotuar care nu le primeste la Caftlander ca nau codite corespunzatoare la lungime si diametru circular per rosie sub normele Brecsitului.Ma roaga unu cuo sacosa plina ca siasa nu mai are bani sa le care inapoi acasa nici macar cu caruta si ca numi ia niciun ban.

Ma opresc la un afis cu una cu niste tate de zici ca sunt gonflabile,imense pe care lea marit cu silicat da nu si pentru barbatii interesati ca astia cica trebuie sa faca flotari,intai in doua maini,apoi intruna siapoi in cate un desti,da eu nu eram interesat de marirea pectoralilor ci de cum sa nu te mai pisi des cand tie frig iarna sau e racoare de la clima.

Da e tare asta cu ochelari,desenati de sus pana jos,pe carton 2×1,5 unde zice ca e niste ochelari care repara imediat vederea la aia cu ochii rosii de bautura dupa o cura hidroalcolica si altii buni sa adormi la insomnii dacai tii toata ziua la ochi.

La piata surpriza ca o nchisesera din cauza ca nu s-au inteles unii cu altii la cu cat sa vanda dovleceii si sau batut cu telina si prazul peste cap siatunci ia evacuat cu tarabe cu tot.

Of si ceasi fi baut tuica demi propusese ala ca miaduce curata.

0 comments:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.