Hristos a inviat !

Hristos a inviat !

Adevarat a inviat !

Si a luminat sufletele noastre prinse in vartejul iscat de furtunile vietii.

Si a adus liniste si pace in ele.

Oare vom sti si vom reusi sa le pastram ?

Emotiile care ne-au cuprins vor strabate venele ca niste carari rosii odata cu sangele si vor transmite inimilor noastre ca poate acum ne gandim sa devenim mai buni, sa-i iubim pe cei care merita si au nevoie de asta si sa-i iertam pe cei care ne-au tradat si ne-au parasit fara sa spuna macar un cuvant, de parca nici n-am fi existat pentru ei.

Sa nu le cerem nimic, chiar daca le-am daruit totul si uneori chiar ne-am sacrificat pentru ei.

Nu putem atinge infinitul si chiar daca am pierdut sa ne gandim ca putem impartasi durerea si numai cu noi insine, dar sa nu plangem pe ascuns.

Sa oferim zambetul nostru tuturor, poate ca multora le va face bine.

Sa le hranim cu iubirea noastra speranta, asa cum lemnul hraneste focul ca sa ne putem incalzi la el

Sa dechidem larg aripile sperantei si sa o lasam sa zboare libera catre inimile celor dragi si buni.

Sa le oblojim cu dragoste ranile sangerande si fierbinti infipte in inima si sa nu-i condamnam pe cei care, dupa ce ne-au picurat in suflet otrava dulce amara a iubirii, ne-au lasat singuri cu chinul.

Sa ne uitam in ochii lor si sa putem spune ca e posibil ca si universul poate avea limite si ca din mesajul  citit in ei sa poti  intelegi  si ce nu se poate spune in cuvinte.

Sufletul nostru sa fie mereu un vulcan plin de iubire si bunatate si atunci cand cineva il va face sa erupa, sa le arunce catre el, pentru ca merita cu adevarat asta.

Sa ascultam glasul inimii si sa intindem o mana de ajutor celor aflati in suferinta, atunci cand au nevoie si sa nu amanam gandindu-ne ca putem sa le dam mai mult mai tarziu.

Si pentru asta nu trebuie sa ne lasam rugati, pentru ca o privire incarcata cu lacrimi este cea mai fierbinte rugaminte si cuvintele sunt de prisos.

Sa ne rugam cu totii ca pacea si bunatatea sa umple universul minunat in care ne intalnim zi de zi, fiecare cu bucuriile si tristetile lui si sa-l ferim de tot ce poate sa-i tulbure echilibrul si armonia.

0 comments:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.