Suta de romani-sondaj 2

SUTA DE ROMANI-sondaj 2
Am profitat de vacanta si cum la mare da lumea buluc ca pe stadion(sa nu mai zica cineva ca n-are lumea bani) am continuat sondajele, printre turisti de data asta.
Puteam sa intreb mai multe sute de romani,dar am cam ramas in intarziere,pierzand mai mult timp cu cei asezati pe sezlong,ca ma lasau sa stau si eu pe un colt,neavand niciodata bani sa-mi inchiriez si eu unul,macar pentru o ora,mai ales cand eram obosit mai rau decat aia de vindeau porumbelul,namolul sau aspra de baie.
La anul o sa incerc si la munte,ca poate strang si ceva afine,nu,nu pentru ceai,ca sunt sanatos,ci pentru ca are frate-miu o tuica de pruna buna rau de tot si salivez de acum gandindu-ma ce afinata o sa iasa.
Dar ne-am luat cu vorba si vreau sa trec repede in revista ce-a mai zis suta noastra de romani asezati cu burta si balcoanele la soare si sa-i zicem:
1.Am intrebat 100 de romani:
De ce nu se inghesuie romanii sa mearga si ei macar o data pe luna?
Raspuns,,a”(35 din 100):Pentru ca le-a spus Prunariu ca daca nu au plumb in talpile bocancilor pot sari tot timpul ca Hopa-Mitica.
Raspuns,,b”(40 din 100):Pentru ca s-ar putea sa nimereasca luna in faza de patrar si ca le e teama sa nu paseasca in cealalta zona a patrarului si sa cada si ca nu sunt siguri daca parasuta din dotare rezista sa treaca prin toate straturile atmosferice pana cand ajung pe pamant,daca au noroc si nu nimeresc in ocean.
Raspuns,,c”(25 din 100):Pentru ca n-au inteles despre ce luna e vorba,parerile fiind impartite,facandu-se referire la faptul ca anul are 12 luni.
2. Am intrebat 100 de romani:
De ce s-a blocat suflanta la extragerile LOTO de duminica ?
Raspuns,,a”(45 din 100):Pentru ca au ros soarecii cablurile electrice si furtunele de aer.
Raspuns,,b”(55 din 100):Pentru s-a imbatat motocompresoristul si n-a mai avut cine sa bage aer in suflanta.
3. Am intrebat 100 de romani:
De ce nu se angajeaza la mare si salvamari nudisti?
Raspuns,,a”(10 din 100):Pentru ca pielea e mai sensibila in zona feselor si in partea opusa acestora putandu-se produce arsuri care ar necesita cheltuieli cu cremele de protectie si de personal care sa tina locul pe durata concediilor medicale.
Raspuns,,b”(90 din 100):Pentru ca o gramada de femei ar trece de buna voie de geamandura si ar solicita sa fie salvate de acestia,dar fara sa fie folosite barcile, ci numai ,,bara” de tractiune din dotarea salvamarilor.
4. Am intrebat 100 de romani:
De ce cred romanii ca in viitorul apropiat vor avea pensiile mai mari?
Raspuns,,a”(55 din 100)Pentru ca se vor micsora cele ale alesilor care n-au mai mult de un mandat.
Raspuns,,b”(45 din 100):Pentru ca la grupele pentru care se acorda spor de vechime se vor adauga grupa mica de la gradinita si grupa sanguina.
5. Am intrebat 100 de romani:
De ce mai ara inca romanii cu boii?
Raspuns,,a”(65 din 100):Pentru ca boii pot sa intre si sa are si in locurile unde nu pot sa intre tractoarele.
Raspuns,,b”(35 din 100):Pentru ca cei care mai ara inca cu boii sunt mai boi decat boii care ara.
6. Am intrebat 100 de romani:
De ce vor romanii ca sa se desfasoare campionatele de fotbal europene si mondiale pe Luna?
Raspuns,,a”(50 din 100):Pentru ca pot sari gardurile sa bata arbitrii,chiar daca sunt inalte.
Raspuns,,b”(35 din 100):Pentru ca aici se poate sari sus de tot la cap si la capitolul asta cu saritul la cap suntem tatici.
Raspuns,,c”(15 din 100):Pentru ca datorita detentei mari pe care o ai aici, portarii ar sari si la mingile centrate la 16 metri sau n-ar mai iesi nici o minge afara dintre cele sutate in tribuna.
7. Am intrebat 100 de romani:
De ce credeti ca au fost cazuri cand s-a ciopartit penisul pacientilor operati?
Raspuns,,a”(25 din 100):Pentru ca s-au confundat ochelarii obisnuiti cu cei care aveau lupa si s-a crezut ca il au prea mare pentru sliturile normale ale pantalonilor.
Raspuns,,b”(75 din 100):Pentru ca la discutiile avute inainte de operatie cu sotiile pacientilor,aceastea au spus ca vor ca sotii lor sa aiba scula in genul,,3 in 1”,cum au auzit ele in niste reclame si s-a inteles ca trebuie sa li se faca ,,pe dintrei”.

0 comments:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.