Natura nu minte niciodată

tratamente naturiste

Nu știu la ce interval de timp își raportează unii dintre noi perioada în care după ce un eveniment neplăcut a fost un,,hop” care le-a marcat mai mult sau mai puțin existența, dar eu, ca să fiu mai încrezator in forțele și ,,resursele” proprii, am ales dintre cel lunar, trimestrial, semestrial sau anual, pe cel anual. O să mă intrebați de ce pe cel mai lung? Sincer, sunt o fire mai pesimistă și cum toți cei apropiați mie mă încurajau să fiu și eu puțin mai optimist, ce naiba, că nu s-au înecat toate corăbiile, se mai văd in zare catarge cu pânze umflate de vânt și-atunci am zis să-mi iau și eu o marjă mai mare de timp și uite-așa am ,,implinit” o ,,decadă” de ani de când a ,,trebuit” să-mi repar ,,motorașul” vieții, adică inima, cea care,,triază” toate bucuriile și necazurile vieții și mulțumesc Celui de Sus că încă e bine. Dar cum se spune, toate au un preț, nu? Pentru mine acesta a fost că menținerea intr-o formă bună sau cât mai apropiată de cea bună, a necesitat, volens-nolens, un anume tratament cu medicamente de sinteză.

Ce să-i faci, așa e viața, câteodată n-ai de ales!
Și ca la orice produs de sinteză, apar inevitabil și efectele secundare, nedorite, ce-i drept și așa cum știm cu toții, cine suferă mai mult alături de noi, sau ,,în noi”?
Este cel numit ,,laboratorul” organismului, de care de multe ori facem ,,abstracție” și-l,,îndopăm” cu ce nu-i place sau nu-i face bine și nu întâmplător am fost intrebat la farmacie dacă  au apărut ceva probleme legate de administrarea tratamentului.
Nu puteam să nu recunosc și răspunsul meu a fost că da, in sensul că simțeam o oarecare,,jenă” in partea dreaptă a corpului, uneori însoțită de balonare sau de greață.
Mi s-a recomandat ca in paralel să iau un medicament care să contracareze efectele secundare și i-am zis că o să mă gândesc și că o să mă hotărăsc in acest sens. Am constatat ulterior că și cel pe care mi-l recomandase avea ceva efecte secundare, nu tot așa de multe, dar totuși avea.
,,Salvarea” mea a venit de la natură, ca să fiu mai direct și, mai bine spus, de la produsele naturiste, așa că m-am hotărât să mă întorc la natură și să beneficiez de ,,mărinimia”ei.

Urmăream din când în când, animat și de ce-mi propusesem, emisiuni in care se dezbăteau și se prezentau probleme de sănătate remediate cu ajutorul  produselor naturiste și într-o bună zi, pe un post TV, nu-mi amintesc care și nu cred că are vreo relevanță în acest context,am văzut prezentarea unor produse realizate in laboratoarele unei companii numite HOFIGAL. Am notat-o pe o bucățică de hârtie și cum acum e atât de ușor să ,,navighezi” ca să cauți să găsești ceva pentru ce te,,doare”, am dat de firma HOFIGAL, specializată in produse naturiste și din oferta bogată pusă la dispoziție am găsit și eu ce-mi trebuia. Așa că am ,,rasfoit” oferta și am hotărât să aleg un produs, acesta fiind PROTECTOR HEPATIC FORTE. Am vrut inițial să-l comand online, dar la început mi-a fost mai la indemână să-l caut in magazinele naturiste și… l-am găsit, la un preț foarte acceptabil, aș indrăzni să spun și sunt convins că nu exagerez. S-a dovedit a fi chiar un produs valoros pentru mine, dar nu neapărat valoros ca preț, ci ca și pentru imbunătățirile legate de înlăturarea unor tulburări funcționale ale ficatului și mai simplu pot să menționez că am simțit o ,,ușurare”, scăpând de ,,greutatea”din partea dreaptă a corpului și de neplăcutele balonări și nu știu dacă a avut contribuție directă sau indirectă și la îmbunătățirea somnului, însă  am simțit o ameliorare și în acest sens, eu fiind un ,,insomniac” consacrat.protector hepatic forte hofigal

Nu pot să închei fără să fac o sinteză, dați-mi voie să spun așa, despre beneficiile acestuia, in afara prețului foarte acceptabil, cum am spus și mai sus și anume:

– este bogat in substanțe biologice active pentru protejarea și regenerarea celulei hepatice și cred că ingredientele ,,spun” ceva în acest sens,dacă e să menționez armurariul, lemnul dulce, echinaceea sau tinctura de propolis
– aduce îmbunătățiri funcției hepato-biliare prin efectul depurativ eficient în eliminarea substanțelor dăunătoare
– înlătură tulburările funcționale ale ficatului și de motilitate a vezicii biliare
– ajută la detoxifierea organismului prin menținerea sănătății ficatului

Și nu în ultimul rând, doresc să mai fac o mențiune legată de toleranța produsului și anume că este bine tolerat, fără să fie semnalate contraindicații pentru dozele recomandate.
Și uite-așa, de câțiva ani buni mă,,întrețin”cu acest produs naturist și nu mai renunț la el, pentru că PROTECTOR HEPATIC FORTE e…forte, a devenit,,aliatul” meu de nădejde, mai ales că pot să-l folosesc și în cure prelungite.
Sper din toată…inima ca să vă ajute și pe voi și dacă aveți nevoie de ceva  in acest sens, vă recomand cu căldură produsele de la HOFIGAL ,,inspirate”din natură…, care pot aduce echilibru și armonie și zâmbetul pe chipurile noastre brăzdate uneori de suferință.

0 comments:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.